Welkom in onze ontbijtruimte

 


Hier wordt 's morgens vanaf 9:00 uur een uitgebreid ontbijt met verse broodjes van de plaatselijke bakker en eitjes vers van de boerderij in ons dorp geserveerd.  In de ontbijtruimte is een koelkast gevuld met diverse dranken aanwezig. Geconsumeerde dranken kunnen eenvoudig worden aangetekend op de kaart die u bij aankomst krijgt en bij vertrek kan alles worden afgerekend. Alleen contant betalen, geen pin.


Ook kan er overdag na 14:00 uur en 's avonds gebruik worden gemaakt van de ruimte om gezellig te borrelen. Ook is er een gezamelijke ruimte met een lekkere bank en een flipperkast die vrij gebruikt kan worden en een heerlijk overdekt terras om lekker te genieten van de zon en buitenlucht, roken is op het terras toegestaan.


Verder is alles in overleg mogelijk en kunnen de ontbijttijden op u aangepast worden, ook wanneer u vroeg wilt vertrekken. Ook kan er voor laatkomers altijd iets lekkers bereid worden wanneer de eetgelegenheden gesloten zijn. De B&B heeft een eigen ingang en een privé parkeerplaats