Welkom in onze B&B De Salamander


Wij zijn Ger en Marga en heten u van harte welkom in onze B&B in het plaatsje Neulehe, vlak over de grens bij Bourtange in het mooie Emsland. Al ruim 20 jaar wonen wij op deze plek met veel plezier en genietend van de mooie omgeving. Graag willen wij dit met u delen en u laten genieten van een mooi verblijf in onze B&B.

Op slechts 10 minuten van Papenburg en 15 minuten van Bourtange liggen wij mooi centraal, ook de omgeving is zeker de moeite waard en is zeer uitnodigend voor een mooie fietstocht in het moorgebied (fietsen bij ons te huur voor 7,50 Euro per dag) en/of bezoek aan Schloss Clemenswerth in Sögel. Ook zijn er op geringe afstand diverse leuke restaurants de moeite waard om te bezoeken  . 

Ook de Meyer Werft is zeer zeker de moeite waard voor een rondleiding ,wel van te voren een afspraak plannen! En Bad Nieuweschans is een rit van 25 minuten, hier kunt u genieten van een heerlijke verwendag in het thermenbad

      Graag hopen wij u te kunnen verwelkomen in onze B&B en een aangenaam verblijf te kunnen bieden.

 


Reserveringen via de mail op deze site via Contact of telefonisch op  0049(0)4968-910747. Bij geen gehoor kunt u een bericht achter laten en bellen we de zelfde dag nog terug!

Groeten Ger en Marga